SPHK utställning

Igår var vi i Vaggeryd, det var dags för den årliga utställningen för polarhundsraserna.

Minus var anmäld och det gick väldigt bra :)

Han gick i juniorklass för första gången och blev placerad 1:a med CK!!
I bästa hane mötte han de stora killarna ;) Vi blev utplockade till de fyra sista och fick sen springa ett par varv till. Och blev tillslut placerade 3:a med reservcert!! :)

Tänk att min lilla kille på 10 månader var så nära att få sitt första cert :) Men jag är så nöjd med reservcert, det visar att min kille verkligen är så snygg som jag tycker han är ;)

Bilder kommer senare!


På kvällen fick killarna vara hemma och vila medan jag gick på 40 års fest. En mycket trevlig kväll :)
Idag har jag inte gjort så mycket, solat, städat och promenerat killarna. Det blir nog mer gjort imorgon eftersom vi har en dag till ledig, härligt :)


På återseende!

Bloggpaus...

Som de flesta har märkt så har jag haft en bloggpaus. Det är inte säkert att den är slut än, men vi får se.
Just nu känner jag inte för att skriva eller lägga in foton. Kanske kommer lusten tillbaka, kanske inte. Men känner man inte för det så ska man inte hålla på.

I helgen har jag iaf gjort en massa nytta ute i trädgården. Den gamla döda almen är nu nertagen, häcken är klippt och nästa helg ska den stackars gräsmattan få lite nya gräsfrön. Den har blivit rejält sliten i vinter och hundarna har också hjälpt till. Så just nu är tomten uppdelad i två delar så den skadade gräsmattan får vila från hundslitage.

Snart dags för påsk och då hoppas jag att det blir fint väder. Minus ska på utställning på påskafton så han måste badas på torsdag.

Igår var jag och Christina ute och körde med hundarna kl 8 på morgonen. Bara för att hinna innan det blev för varmt.
Jag körde killarna Dexter, Minus och Nixo. Christina fick ett rent tjejspann med Kitty, Mixtra och Lacey.

Dexter, Minus och Nixo...och så jag såklart ;)


Kitty, Lacey, Mixtra, Dexter, Minus och Nixo

Roligaste bilden från förra veckan måste vara från när jag skulle borsta igenom Nixo...

han fällde visst....haha!! Hans absolut värsta fällning någonsin, har aldrig varit med om att han tappar ALL päls på en gång. Men han bytte väl om till sommarkostymen ;)


Nu ska jag vila upp mig inför en ny arbetsvecka. Ville mest titta in och meddela att vi mår bra och lever livet. Minus går lydnadskurs en gång i veckan och vi kör uppletande en gång i veckan. Så det är full fart som alltid!

På återseende...snart hoppas jag :)

RSS 2.0