Semestertider...

Blev sjuktider. Jag ligger här på soffan som en prästost med en huvudvärk som försöker slå hål i huvudet på mig, kanske därav liknelsen med en prästost.

Har ju legat sjuk i snart två veckors tid, var hos doktorn igår och fick mediciner. Sjukskriven resten av veckan, mycket vila och friskluft ordinerade han.
Men det är ju verkligen jättetråkigt att ligga här och glo. Fick någon läbbig känsla imorse efter att jag hade tagit medicinen, snurrade till och jag blev helt kallsvettig. Fick lägga mig ner en stund och sen gick det över, men huvudvärken är kvar. Dock inte lika illa som fram till igår utan medicin.

Men nä, nu får jag sluta skriva om baciller!

Annars händer det som sagt var inte så mycket här. Följer tv sändningarna från Norge en hel del. Psykopaten som är orsaken till all död och elände borde torteras varje dag resten av sitt liv. Egentligen det enda rättvisa straffet enligt mig.

Sänder varma tankar till alla drabbade! Dessa stackars ungdomar och vuxna vars liv avslutades för tidigt och alla anhöriga till dem. Men även till de överlevande som måste ha fruktansvärda bilder på sina näthinnor.


Ja hur fortsätter man ett blogginlägg efter något sånt, vad finns det att skriva, vad finns det att klaga över? Man ska verkligen uppskatta livet varje dag!


Jag vill faktiskt passa på att tacka alla mina vänner för att ni finns där i vått och torrt, ni vet vilka ni är och vad ni betyder för mig!
Jag vill även tacka min familj som tog så bra hand om mig när jag var och hälsade på. Fast jag bara låg sjuk och ojade mig.
Och tack till Henke för att även du stod ut med mig en helg fylld av ajaj och uppassning.

Ni är alla de bästa i min värld :)


Nu ska jag försöka skramla ihop en liten omelett till lunch.


På återseende snart, har ju lite bilder att visa :)


Utställning Tvååker!

Den 16 juli åkte jag och Minus tillsammans med Anneli och hennes mamma i en fullpackad bil från Eslöv till Tvååker. Det var dags för Minus andra juniorklass utställning.
Förväntningarna var inte jättehöga eftersom all päls hade ramlat av honom, men resten av honom var i fin form.
Det var 6 juniorhanar anmälda (om jag kommer ihåg rätt), några fick Very Good och fick lämna ringen på en gång. Jag stod sist och hann bli rejält nervös till det var vår tur. Minus var lite överladdad, övertrött, men när det väl var hans tur skärpte han till sig litegrann och visade bara hur snygg han själv tycker att han är ;)
Det var två juniorklasshanar som fick excellent och i konkurrensen vann Minus och fick CK!
I bästa hane var vi fyra stycken, bara att komma så långt kändes som en stor vinst! Och efter några varv så placerade domaren oss som tvåa bakom championhanen. Och det betyder ju att Minus därmed tog sitt första CERT!

12 månader och har redan ett cert, det känns fantastiskt roligt! Kritiken var jättefin och jag fick många lovande ord om honom både av domaren och folk som var där och tittade.
Tänk att min lilla sprätt är en snygg sprätt ;)
Här kommer två bilder från utställningen, de finns båda på hemsidan under Minus sida.
I rörelse i ringen
Lilleman med certrosetten :)
Nu har vi gått på semester och uppdateringarna rullar förhoppningsvis igång mer frekvent under den här tiden.
På återseende!

Gör oss redo...

för utställning på lördag. Det var ett tag sen sist och Minus är i värsta fällningen. Han har inte mycket hår kvar och frågan är hur det går i ringen utan päls. Men vi tar det för vad det är.

Minus har ju faktiskt fyllt 1 år :) Men jag har inte märkt någon större skillnad. Samma glada och positiva Minus, som gärna hade stuckit en lång sväng om han hade fått vara lös.

Nixo däremot har lugnat sig och igår gick han lös en del av promenaden utan försökt till att springa iväg. Lyssnade på både stanna, sakta och framåt. Härligt!

Nu ska jag gå och vila min hals för jag har jätteont. Två dagar kvar till semester, ska bli så skönt.

Här kommer dagens bild på Minus, nybadad, nyfönad och fin :)



RSS 2.0