1:a advent

Här sitter vi nu första advent. Önskemålet var att vi skulle ha ett par minusgrader, snö och vackert väder för att kunna gå en lång härlig promenad på dagen och sedan gå ut igen när det börjar mörkna och se hur fint alla har gjort i sina fönster. Men nu blev ju verkligheten en annan. Vi har 10 grader varmt, ingen snö i sikte, storm och regn. Har inte kunnat vara ute på hela dagen pga stormbyarna och ösregnet och bara gått två korta promenader.
Vi har istället suttit inne och tagit det allmänt lugnt. Borstat igenom båda hundarna och Nixo tappade massor av päls. Men nu är båda fina och på onsdag ska Minus i badet igen.

Nu på kvällskvisten när tv:n la av, eller rättare sagt mottagningen till tv:n så blev det ett träningspass med killarna. Tur att man har hundarna som kan sysselsätta mig ;)

Annars har vi det bara bra, man ska inte bara klaga utan se det bra i livet med :)

Nu passar vi på att önska alla en trevlig första advent och så hoppas vi att vintern snart kommer :)




På återseende!

Röntgen!

Så har då liten blivit så stor att det var dags att röntga och ögonlysa min lilla stjärna. Svaren dröjde men tillslut så kom de. Höfterna, där A är bäst och E är sämst, fick Minus A/B, dvs A på ena och B på andra :)
Armbågarna, där de kan få UA, 1 eller 2, fick Minus UA (utan anmärkning) på :)
Och ögonen var också utan anmärkning :)

Det är så skönt att det är gjort. Man är ju alltid lite nervös för man vet ju inte vad som gömmer sig under all päls och under skinnet. Men allt sitter där det ska och han kan se ;)

Kvällen avslutades med hundkörning och det var många harar/kaniner ute och studsade ikväll. Men vi redde ut det riktigt bra.

Körningen går riktigt bra och hundarna blir bättre och bättre. Men vi skulle uppskatta om graderna kan gå neråt en aning, vi är ju faktiskt i slutet av november!! Värmen är ett problem och det märker man de få kvällar vi faktiskt har haft det lite svalare. Vilken skillnad det är på hundarna!

Annars rullar allt på som vanligt. Har varit väldigt dålig på att fotografera, men det finns inte så många ljusa timmar och helger är fullproppade med aktiviteter.

Helgen som var bodde tre av Annelis hundar här, Nix, Siv och Gissa. Nixo ville först leka polis, men valde sen att hänga med i busandet en lite stund. Sen satt han mest bredvid mig och tittade på när "ungdomarna" lekte vidare ;) Minus älskade besöket, han och Siv blev riktiga kompisar som lördagkväll tom somnade bredvid varandra.


Nu är det läggdags och förhoppningsvis en ny superbra dag imorgon :)


På återseende!!

RSS 2.0