Kommentarer!!

Det är jättetrevligt att få kommentarer på sina blogginlägg.

MEN!!!

Kommentarer från tjejer i yngre tonåren som bara skriver en massa dravel och sedan länkar till sin egen blogg för att få läsare och hamna på bloggtoppen, ni kan sluta kommentera i min blogg. Jag plockar ändå bara bort era kommenterar.

Men om ni tjejer som är födda ungefär 1998 gärna vill skriva dravvel så skriv gärna först hur ni hittade min blogg?

Jag kan inte förstå varför ni "modeintresserade" 14 åringar går in på en blogg som min för att jaga nya läsare, ett tips är att ni istället går in på "mode"bloggar och skriver där, kanske får ni fler träffar då.

Men kul att ni gillar hundarna :)


På återseende!

Inga snöänglar direkt..

Nu har det kommit lite, onödigt lite snö härnere i Skåne. Men jag klagar inte över snön, den gör att det blir ljusare ute. Däremot isen som bildas när det blir lite plus och sen lite minus igen är helt värdelös. Skaderisken är lite för stor för att jag ska våga mig ut med cykel. Så idag fick båda pojkarna en lekdag ute i trädgården. De var ute i fyra timmar med ett kortare besök inne för att äta lite. Nu ligger båda och sover gott :)

Jag var ute och busade med dem ett tag och försökte sen få till lite nya bilder. Här kommer ett urval :)


Minus


Nixo


Minus




Minus & Nixo


Minus & Nixo


Minus & Nixo


Nixo & Minus i bakgrunden



Imorgon åker vi iväg och kör på ett helt nytt ställe med fyrspannet. Eller rättare sagt, Bea kör hundarna och jag kör bilen ;)

På återseende!

Välkommen 2012

Nä men oj, se vem som dyker upp här. Det är bara jag ;)) Förstår att det är ovant, men nu är det väl dags att skriva några rader.

Vad har hänt sen sista? Massor, går inte ens att försöka sammanfatta.

Minus ställdes ut en sista gång den 26 december i Moheda på deras inofficiella utställning. Och där blev han BIR (bäst i rasen). Det kan ju knappast vara ett bättre slut på året!

Men nog om det förgångna, nu ser vi framåt (eller så skriver jag bara så för att jag inte ens kommer ihåg vad som hände förra veckan *s*).

Just nu ligger Minus och jag i träning inför Furudal. Vi har inte haft en gnutta snö här i år och det ska jag och farbror VäderGud ta ett snack om. Bor man i Sverige, oavsett var i Sverige man bor så har man rätt till fyra årstider!! Det här är bara en lång, mörk och tråkig höst.

Men pannlampa på och en dusch och fön som används flitigt så fungerar även barmarksträning. Det är ju bara att hoppas att hundarna inte blir rädda ner de ser snö och förstår att man kan springa på det där konstiga kalla underlaget..

Nixo hänger med på träningarna och verkar väldigt nöjd med att jag inte ställer så höga krav på honom. Killarna är verkligen lika varandra utseendemässigt, men de har två helt olika personligheter.


Våren då, ja nu släpper jag vintern för den kommer ändå inte komma!!

Planerna är att starta en barmarkstävling med Minus och Lacey framför kickbike, mer utställningsträning och kanske även ett par utställningar.

Jag och Minus kommer inte att fortsätta med agilityn via brukshundklubben utan bara köra det hemmavid. Jag känner att lydnaden måste blir bättre och jag kommer därför anmäla honom till en lydnadskurs. Han har ju gått en grundkurs, men det är dags att höja kraven. Han behöver mycket mental stimulans, men han måste även lära sig självkontroll. Och när man är över 18 månader så är det dags att börja inse att kroppen inte är full av myror hela tiden ;)



Nu önskar jag er alla en trevlig kväll, och eftersom julkortet aldrig kom ut här eller på hemsidan så kommer det nu ;)




RSS 2.0