Julafton!

Inleddes med en biltur till västkusten för att fira jul med pappa, Caroline och Agnes.
Vi tog en promenad på drygt 7 km och sen var det dags för Kalle :)

Snart dags för mat och sen lite julklappar. Nixo har redan burit omkring på sitt ena ;)

Så God Jul till alla er bloggläsare :)


Hohoho!!

God Jul önskar jag och grabbarna grus!!


God Jul!!

Dan före dopparedagen!
En stor högtid för stora och små barn. Jag har varit jätteladdad i förra veckor. Men så förr förra veckan så försvann längtan mer och mer. Så nu dagen innan då inser jag att detta blir en budget-jul utan gran och utan alla gardiner på rätt plats.
Jag kommer i svackor och den här har kommit krypande och tyvärr infaller julen precis när jag tycker det är som mörkast.
Men jag ska försöka göra så gott jag kan ändå.
I helgen badades Nixo så han är julfin :) Minus fick en föning och borstning :)

Så här kommer bilden på Nixo som jag har lovat så länge :)


Nixo med guldmedalj

Gammalt inlägg som inte publicerats..

Förra helgen körde jag Skånedraget med Minus, Bexy och Lacey.
Nixo var med som maskot och när vi vann fick hann bära medaljen :)


Varma vintrar

Jag har under ett par veckor surat till mer och mer för att det är så himla varmt ute och att vintern helt verkar ha övergett Skåne!

Men idag hade jag för första gången nytta av bloggen. För där visade sig att vi den 3/1 2013 hade +8 grader!!!

Fy tusan, det är varmare än vad vi har just nu...men vad händer den 3/1...Det vet vi inte än. Men jag hoppas på -5 grader, sol och snö ;)

Ajaj gnällig

Alltså jag är så imponerad över att folk fortfarande läser den här bloggen fast jag uppdaterar så dåligt och typ nästan aldrig har några bilder.
Antingen är ni genuint intresserade av hur vi mår och hur vi går, eller så är det bara en nyfiken skara. Men mig spelar det ingen roll, ni är hjärtligt välkomna allihop :)
 
Idag är jag gnällig, eller egentligen inte bara idag, har varit det i ett par veckor. Men nu närmar jag mig liksom min egen stopp-punkt, där det inte går längre.

Självklart pratar jag ju om min rygg...den här jäkla ryggen. Eller rättare sagt, värken i ryggen. För ryggen är det ju inget fel på. Det är bara kronisk muskelvärk i ryggen...bara o bara...
 
Jag stressar, jag tränar hundar, jag promenerar hundar, jag har evigt dåligt samvete för Nixo, jag städar, jag tvättar, jag jobbar, jag rensar i huset, jag tvättar fönster, jag byter gardiner, jag gör julfint....allt det gör att jag faktiskt funderar på att strunta i att sätta upp granen i år. Är det verkligen värt all den värk som den faktiskt drar med sig?? Värken ligger redan på runt 9 på en 10 gradig skala. Jag skulle dessutom vilja bada och föna Nixo innan jul så att han är ren och fin. Men jag är rädd för att granen eller dusch av Nixo kommer att trycka mig över gränsen...och då kanske jag faktiskt inte kommer upp.
 
Men nu är det slutgnällt.
 
Killarna matvägrar vidare. Nixo äter ungefär hälften av vad han borde äta per dag. Och Minus äter full ranson de dagar han dragtränar, annars äter han bara hälften av vad han borde äta.
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra och försöker nu bara strunta i det. Det stressar såklart det med, men jag kan inte tvingar i dem maten (även om receptionisten på Helsingborgs Djursjukhus tyckte att det var det jag skulle göra). Jag har ju försökt få tag på Nixos veterinär, men hon går inte att få tag på innan den 9/1 säger de. Sen att Nixo är ett akutfall verkar inte ha någon betydelse.
 
Men oj vilket positivt inlägg det här blev ;)
 
Men jag gillar mitt liv, jag gillar mitt jobb, jag gillar mina vänner, jag gillar julen, jag gillar massor av saker i mitt liv och så älskar jag ju såklart mina hundar :)
 
Så nu går vi ut och njuter av dagen och livet, hej svejs!

Första advent...

Så var vi inne i december.

Nixo har börjat strula med maten. Hans medicindagar så får jag blanda ner leverpastej på morgonen för att han ska äta. Men sen är det inte säkert att han äter sin middag. Och imorgon när det inte är medicindag så lär han inte äta på helga dagen.
Det har varit så här i ungefär en vecka nu.
Har funderingar på om han har problem med någon tand, men då borde man inte kunna äta stenhårda godisar och tugga på ben.
 
Jag avvaktar en vecka eller två, blir det inte bättre så får jag ringa in.
 
Vi ska inte in förrän runt den 9 januari så det är ju ett tag kvar. Men så länge går det inte att vänta om han strular på det här viset.
 
Annars är han glad och pigg, ja så pigg man nu kan vara när man heter Nixo. Han lufsar rundor och är glad så länge han får vara med. Jag var och vägde honom förra veckan, 34 kg fortfarande. Så det är bra, varken upp eller ner :)
 
Ikväll ska han få en långpromenad tillsammans med en snygg tjej. Det kommer han uppskatta!!

Sen får lillbror dragträna ca 1 mil. Då borde jag ha två nöjda killar när det är dags att gå och lägga sig :)
 
Dragträningen som jag för övrigt tycker går väldigt bra.
Ikväll ska han få springa själv, det var längesen.
 
Den där bilden jag lovade att lägga upp på Nixo....den kommer :))
Men jag glömde ta en ny i helgen och det är ju mörkt varenda dag när vi kommer hem.
 
På återseende!

RSS 2.0