Första semesterveckan..

bestod av många olika aktiviteter. Det har blivit långpromenader tillsammans med några vänner, mycket trevlig. Har fått fika hemma hos Marie efteråt vilket är mycket uppskattat :)
Vi har cykeltränat våra kilometrar, det har dock varit lite för varmt så jag avvaktar lite med att köra längre sträckor. Vi har varit på Hässleholms HU två gånger och tränat agility. Det är inträdesprov på torsdag så vi hoppas att vi klarar detta så vi kan börja på kurs snart. Även rallylydnadsträningen har dragit igång på allvar här hemma. Har kört några pass och även fixat iordning så vi har ordentliga skyltar och skylthållare.

I fredags kom det över lite folk, bland annat Catta och hennes Nova. Nixo har hittat en ny favoritkompis, att hon löper kan ha med saken att göra :) Vi lekte lite med hundarna och sen fick de leka själva under sträng övervakning.

Nixo kunde inte ligga ordentligt, han hade bara ögon får Nova och var tvungen att göra sig till hela tiden :)

Nova var nog den som var mest intresserad av att leka ;)

Nixo, Nova och Catta fick ställa upp för fotografen :)

I lördags begav sig jag, Hinken, Andreas och Hocke ut i ösregnet för att leta upp Snapphanerallyt. Det var en spännande erfarenhet, nästa år får en karta köpas in. Vi körde lite på måfå efter några bilar och letade sedan upp ett ställe att parkera. Sen började vi traska rätt ut i skogen för att leta upp var de körde. Efter en halvtimmespromenad över stock och sten så hittade vi äntligen fram. Redan då var vi dyngsura.

Bilarna rusade förbi oss..

Kurvan var inte så kraftig, men lite sladd fick vi se iaf.

Nixo brydde sig inte så mycket om bilarna. Det var roligare att titta på alla människor som kom. Men efter en stund insåg han att det där paraplyet var ganska mysigt att sitta under så det fick bli en kelpaus med matte istället.


Det var väldigt viktigt att jag klappade hela tiden och på rätt ställe. Annars började framtassen veva :)

Det var ganska skönt att komma hem och få torka och byta till torra kläder. Inte trodde vi att det skulle regna på det viset, inte heller skogspromenaden var inräknad...

I söndags åkte jag och Nixo ner till Christina. Nixos bror Atlas skulle nämligen komma ner dit, och honom ville vi såklart träffa.
Nixo skulle först vakta Kitty och Lacey så vi fick turas om att ha Nixo ute och ha tjejerna ute. Han var ju tvungen att säga till brossan vem det var som bestämde (som om det i vanliga fall skulle vara Nixo haha!!). Men det gick jättebra och jag har fått lite kort av Elisabeth (Atlas matte).

Nixo, Roger och Atlas. Visst är bröderna lika varandra! :)

Atlas och Nixo.

Nixo fick sen time-out så Kitty och Lacey kunde komma ut och leka med Atlas. Lacey undrade dock varför Nixo satt i fönstret, tyckte nog att han kunde komma ner och leka med henne :)

Den här bilden tycker jag om :) Nixo hänger i fönstret och kollar när de andra leker.

Igår var vi på rallylydnadsträning på Hässleholmsgården. Bilder och vad som hände kommer imorgon.

Dags att gå ut och sätta fart med att rensa klart på uppfarten :)

Ha en trevlig dag :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Upp med hakan nu gumman, jag är övertygad om att ni kommer att glänsa bara tikarna slutar löpa.

Dexter hälsar att han av erfarenhet vet att hjärncellerna flyttar någon annanstans när tjejerna luktar mumma!

2009-08-20 @ 21:44:34
Postat av: Christina

Grattis till ett härligt hd-ed resultat önskar en glad uppfödare!

2009-08-21 @ 08:07:57
URL: http://www.swedsams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0