Agility och invigningsfest!

I fredags åkte jag och Nixo hem till Nina och hade en trevlig kväll. Det blev promenad och middag. Nixo tycker alltid det är lika roligt att träffa Flinga och Tilda.

Ibland säger en bild mer än tusen ord. Kolla blicken han ger "sina" tjejer :)

Dagen efter följde vi med på Snapphanefejden, en agilitytävling i Hässleholm.
Alltid lika kul att följa med och titta och jag förstår varför jag tyckte det var så kul. Jag längtar tills jag kan stå på banan igen.

Nina och Flinga i full fart.

Greger och Malin. Ett härligt par att se, sådan glädje och utstrålning :)

Malena och Annie. Att Annie bara har bott hos Malena i fem månader är otroligt. Vilka resultat!

Emelie och Ior. Ett härligt samarbete har dessa två!

Emelies Viggo. Världens sötaste Aussie. Nixo och han blev superkompisar. Började leka lite försiktigt precis som att de skulle känna av varandra. Men sen blev det tuggande och användande av framtassar. Precis Nixos typ av lek :)

Bea och Stella. Världens duktigaste samojed. Hon har pinnar i klass 2 och för er som inte vet så är det riktigt bra!!
Nixo stod vid sidan och hejade på. Innan Stella gick in på banan skällde hon och tittade på Nixo. Nixo tittade tillbaka och skällde en gång tillbaka. Jag undrar vad de sa till varandra...
Samojeder förstår och känner verkligen annorlunda för rasfränder än för andra hundar. Häftigt att se ;)

På kvällen kom Christina, Nisse, Linnéa och Kitty på besök. Vi skulle nämligen ha invigningsfest för den nya på och avfarten som är byggd i Önnestad. Vi hade fördrink, middag och sen gick vi upp för att klippa band.

Nisse fick klippa bandet :) Nixo, Linnéa och Kitty ser väldigt glada ut. Det var ju tur att vi hann inviga vägen innan kommunen hann göra det. Vi kanske skulle ha skickat en inbjudan och frågat om de hade velat vara med :) Men nä, vi fick ju ingen inbjudan till deras invigning :)

r den nya på och avfarten ut. Väldigt tjusigt! Observera de blåa lamporna under bron...kan vara lite svårt att se på kortet, men är väldigt fina i verkligheten.

Vår nya snygga busshållplats. Människorna får prova bänken och hundarna verkar också inne på att åka buss from nu. Christina och jag var fotograferna för kvällen :)

I söndags tog jag ett stort ryck med rabatterna. Tiden räcker inte riktigt till och ogräset verkar trivas ypperligt i våra rabatter. Så nu är bark inhandlat och den här veckan vigs åt att göra iordning allt.

Idag har vi jobbat och så fort vi kom hem så började jobbet med rabatterna igen. Sen rymde jag och Nixo en stund. Dags att återuppta cykelträningen. Vi fick sällskap av Catta och Nova. Vi cyklade 4 kilometer och det gick jättebra.
Så nu är vi i full gång med träningen igen :)

Nu är det dock dags för en dusch och sen ramla ner i soffan för kvällen.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Christina

Promenad lite senare ikväll om det inte regnar?

2009-07-30 @ 15:28:35
URL: http://www.swedsams.se
Postat av: Elisabeth Roger Atlas

Hej!skratt.. ja det har varit en hel del nu under sommaren.. och nu närmar sig jobbet nästa vecka. Tyvärr har jag fått sprängande huvudvärk och ont i nacken i par dagar så även idag. Kanske för att jag ska börja jobba nästa vecka..skratt.. Vi ska hålla våra tummar hårt för dig på måndag och i Ronneby.. och du.. det kommer gå jättebra. Vi ska själv in med Atlas på torsdag och höftledsröntgas samt ögonlysas så håll gärna tummarna för oss där oxå..ler. Jag nervös men inte husse.Han har inte hunnit tänka på att Atlas ska röntgas men det kanske blir så att han blir nervös när den dagen kommer. Ha det gott ni båda!! kram Elisabeth , Roger och Atlas

2009-07-31 @ 09:18:23
URL: http://samojedatlas.blogg.se/
Postat av: Elisabeth o Roger Atlas

Hej! Har tänkt på er idag. Hur gick det för Nixo? Gick det bra med röntgen? Fick ni svar direkt eller måste ni vänta besked? kram Elisabeth, Roger och Atlas

2009-08-03 @ 17:24:44
URL: http://samojedatlas.blogg.se/
Postat av: Elisabeth o Roger Atlas

Hej! Skönt att höra att det gick bra. Skönt att det inte var ngt med tårna. Förstår verkligen hur du haft med Nixo när han var klar efter röntgen. En liten liten groggy hund. Atlas kan ju knappt stå, stackarn. Och blir oxå orolig när vi inte är i närheten. Vad vi fick veta så vad dom kunde se på plåtarna såg det bra ut men vågade inte klassificera det så det får vi veta senare. Ögonlysning gick oxå bra. Tog även armbågarna när du skrev så att det var lika bra ta allt och det var bra tips för det gjorde vi oxå. Även där såg det bra ut enligt dom. Stackars Atlas.. han är verkligen helt groggy. Roger är hos honom nu. Fick du tag i en ny bädd till Nixo? Atlas ligger på den nu. Kommer bilder från idag senare. ha det gott.. kram Elisbeth, Roger och Atlas

2009-08-06 @ 14:23:30
URL: http://samojedatlas.blogg.se/
Postat av: Elisabeth o Roger Atlas

Vet ej om Atlas tycker det är härliga bilder av sig själv i det tillståndet..fniss Men idag är han verkligen pigg och det är skönt att se honom så. Förstår Nixo säger Atlas för han säger detsamma..s (alltså om bli badad och fönad). Vi får hoppas att han är lika fin och vi ska tänka på er vid utställningen. Ja.. jag håller verkligen med dig att dom är så otroligt lika varandra för det är likadant för mig när jag går in på din sida och ser Nixo.. det är som att se Atlas istället..s. Näää vad skönt.. en annan har ju börjat jobba igen..suc och det är himla varmt!!! men nu är det helg och vi ska försöka bara koppla av. Håller tummarna för er på söndag!!! Och du.. tycker detsamma att det är skönt att det är över med röntgen nu är det ialla fall gjort som du säger. Ha det gott i helgen och speciellt på söndag!! kram kram Elisabeth, Roger och Atlas.

2009-08-07 @ 17:51:53
URL: http://samojedatlas.blogg.se/
Postat av: Elisabeth Roger Atlas

LYCKA TILL IDAG PÅ UTSTÄLLNINGEN! VI HÅLLER TUMMARNA FÖR ER! Kram Elisabeth, Roger och Atlas

2009-08-09 @ 08:43:54
URL: http://samojedatlas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0