Höst i trädgården...

Så har vi kommit in i oktober. Det är varmt och fuktigt i luften och jag undrar egentligen när värmen ska ge med sig. Nu har jag ju väntat på att kylan ska komma i flera veckor.
Självklart är det ju dragträningen jag vill dra igång med, eller ska jag säga vi. Minus vill verkligen dra och det är svårt att få springet ur benen på honom så länge det är så här varmt.

Men jag har iaf fått undan utemöblerna, fått hjälp att dela veden och sopat löv idag. Så nu är vi redo för minusgraderna ;)

Till nästa vecka hoppas jag på 10 grader och sol! Hoppas kan man väl alltid...*s*


Nixo kurerar sig fortfarande så han kommer bara gå med kortare träningssträckor i år.
Han kommer med största sannolikhet inte tävla mer i drag. Han har visat att han kan dra och jag är stolt över vad han har åstakommit. Tyvärr så kan Anaplasmos sätta sig kroniskt på lederna och hård belastning kan utlösa sjukperioder.
Han kommer aktiveras på annat vis och för honom är det viktigast att bara vara med, få göra några trick och äta godis. Han är ju min "tjuren Ferdinand" :)

Minus kommer tränas i agility, cykeltränas, dra skrinda och köras in i spannet under hösten. Jag har dessutom lite andra projekt på gång med honom, men mer info om detta kommer längre fram.
Han är full av energi och alltid redo att göra något. Jag ser fram emot hösten och vintern med all den energin han har.


Nu har ni iaf en lite uppdatering om våra träningsplaner :)

På återseende!




RSS 2.0