Första snön!

Äntligen (för Nixos skull) har den första snön kommit. Jag har längtat och väntat på att den skulle komma. Lyckan är ju att få se sitt snöodjur möta det vita på marken för första gången. Han var lite fundersam i början, men insåg att det gick och äta och då var det ju ingen fara :)
Så denna blogg få bli i bilder, det snöar fortfarande lite så därför blev det lite snöstjärnor på bilderna.







Det är fortfarande plusgrader och ganska slaskigt på vägarna. Vi hoppas att det inte fryser på inatt för då kan det bli jobbigt att komma till jobbet imorgon.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vad underbart med SNÖ!! Tänk om vi kunde få lite på denna sidan sverige också. Var i Kristianstad igår kväll i snöyran, men hemma i lilla Valje regnade de bara. Alla tittade konstigt på vår vit belagda bil.

Hoppas allt är bra med er.

KRAM

2008-12-04 @ 23:11:47
URL: http://www.bowmore.dinstudio.se
Postat av: Malena & Grabbarna

Lovar att lägga ut de färdiga resultatet så fort de är klart. Samtidigt som han renoverar källaren håller han på att sätta in en kamin på ovan våningen. Så jag lovar när allt är klart kommer de bilder från höger till vänster. Innan min födelsedag ska även Jonatans rum stå klart har han lovat... hmm... undrar hur många veckor semester han ska ta nu i Jul!! Får man se bilder på badrummet då?? De är ett prjekt vi har dåligt med fantasi för. KRAM

2008-12-10 @ 14:12:31
URL: http://www.bowmore.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0